The cost of TV is $ 792 and cost of DVD player is $ 264
Given, total cost of television and dvd player = 1056
The cost of the television is three times the cost of the dvd player.
Now, let the cost of DVD player be "n", then the cost TV will be (1056 – n)
And, we know that, cost of TV is 3 times Cost of DVD
So, the cost of DVD player is $264, the cost of TV will be (1056 - 264) = $792
there are 70 more legs than eyes at the dog show (196 – 126 = 70). dogs have two more legs than eyes, and humans have the same number of legs as eyes. thus 70 is twice the number of dogs at the show, so the number of dogs is half of 70, which is 35. to get the number of humans, subtract 35 from 63: 63 – 35 = 28.