Let's say that the area of the base is x.
The volume of the cylinder = x * 30 (area of the base multiplied with the height)
The volume of the cone = x/3 * 30 (1/3 multiplied with the area of the base and the height)
This means that the cone has one third of the volume of the cylinder's. Therefore if I pour water from a full cone, I can fill the cylinder only to the third of its volume, and in this case, height. So the answer is 10 cm.
very tricky to me but it is 0.7 divide 20 by 14
Answer C 5/36
(1,5),(2,4),(3,3),(4,2),(5,1) with 36 possibilities.
Sandy is right .
risk of loss: 15%
risk of loss: 20%
A: is FALSE
B: is FALSE
C: is FALSE
D: IS EXACT but i don't agree the method,
(I found in my remember that we must calculate de standard deviation for the risk but it to old for me (67 years))
1st : 21/3 =7
3rd: 56/8 = 7
so the ticket in an ordinary day = $7
in friday they make discount by $2 so the new value of the ticket = the old value -2
so the ticket on friday = $5
so if you want 9 tickets
9*5 = $45
where (h,k) the point of the center of the circle
and (r) is the radius of the circle
so if the center of the circle = (-2,-4)
by subs. in the formula we get (x-(-2))^2 + (y-(-4))^2 = r^2
then the equation will be (x+2)^2 + (y+4)^2 = r^2
now we want to define the radius of the circle r
since point (3,8) lay on the circle so we can
then subs. in the equation to get the radius
(x+2)^2 +(y+4)^2 = r^2
(3+2)^2 +(8+4)^2 = r^2
25 + 144 = r^2
r^2 = 169
the radius of the circle is 13
so by subs in the equation we get
(x+2)^2 + (y+4)^2 = 169
so it is the first answer in the choices
So: 1/3 * 93.5 * 6 = 187.
A=93.5 sq ft
V=93.5*6*1/3=93.5*2=187 cubic ft
in standard form:
you have to buy 3 dictionaries, so put a 3 next to the a (dictionaries) so that you can multiply them by each other.
a3+b= 60 (the amount of money you have)
we already know the cost of a=15 so replace a with $15
($15 x 3)+b=60
multiply 15 and 3 to get $45 and replace it with $45
and then replace b with 15 to get the total:
that means you have $15 left after buying 3 dictionaries.
15 divided by the cost of a map ($5) equals 3.
so you can buy 3 maps.
sorry if it was confusing!